Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
jongen_met_vader_bij_ontbijt

Family transitions: Een nieuwe balans na de (echt)scheiding

Bij een scheiding verandert er veel. Er komt van alles af op jou en je gezin. De Triple P cursus Family Transitions helpt je om jouw zelfvertrouwen en ouderschap te versterken.

Voor wie
Voor vaders en moeders die door de scheiding problemen ervaren. Voor ouders die zelf emotioneel in de knoop zitten of lastig met de emotionele- en/of gedragsproblemen van kun kind kunnen omgaan. Beide ouders kunnen meedoen maar zitten nooit in dezelfde groep.

Dit leer je
Heb je een conflict met je ex-partner? Ervaar je last van boosheid, depressieve gevoelens of stress? Of heb je bijvoorbeeld moeite om je eigen leven weer op te pakken? De cursus helpt je om positieve stappen te maken richting een nieuwe balans. In 5 bijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur bespreken we de volgende onderwerpen:
 
• Hoe richt je je gezinsleven in?
• Hoe ga je om met (ongewenste) emoties?
• Hoe blijf je in gesprek met je ex-partner?
• Hoe praat je met je kind(eren) over de scheiding?
• Hoe help je jouw kinderen om met hun emoties om te gaan?
• Wat is ervoor nodig om goed voor jezelf te zorgen?

Tijdens de Triple P cursus Family Transitions leer je omgaan met alles wat er anders is of wordt na de (echt)scheiding. Hierbij werk je vol zelfvertrouwen aan een nieuwe en goede balans tussen werk, gezin en ontspanning.

Waar en wanneer

De training wordt in het voor- en najaar gegeven in Harderwijk of Ermelo. De precieze locatie en data bepalen we op basis van de aanmeldingen.

Kosten

Meedoen aan de cursus zelf is gratis. Voor de aanschaf van het werkboek wordt wel 12,50 euro gerekend.

Aanmelden/meer weten

Ouders die meer informatie willen of zichzelf willen aanmelden, kunnen mailen naar Petra Timmer op p.timmer@cjgharderwijk.nl.

We streven er naar binnen een week op je mail te reageren.