Bereikbaarheid/wachttijden zomerperiode

Bereikbaarheid/wachttijden zomerperiode

In verband met de zomerperiode en de vakanties van medewerkers kan het zijn dat wij in de maanden juli en augustus minder goed bereikbaar zijn en dat de wachttijd na een aanmelding langer is dan normaal. We proberen je aanmelding zo snel als mogelijk op te pakken. Het CJG is dagelijks bereikbaar tussen 09:00-12:00 via het nummer 0341-799 904. Je kunt je vraag ook stellen via het contactformulier op de website of door ons te mailen naar het emailadres: info@cjgharderwijk.nl.

Afspraken consultatiebureau

In de zomerperiode, juli en augustus, hebben wij ook minder consultatiebureaus gepland dan normaal. Hierdoor kan het in die periode lastig zijn om een afspraak te plannen op het consultatiebureau. Het is goed te weten dat als je een geplande afspraak wilt verplaatsen, je mogelijk niet op korte termijn een nieuwe afspraak in kunt plannen. Natuurlijk kun je altijd via het klantportaal een vraag stellen aan het JGZ team (0-4). Het JGZ team (0-4) pakt deze vragen zo spoedig mogelijk op.

Je kunt een afspraak voor het consultatiebureau plannen via het jeugddossier of door te bellen met het afspraken bureau via het nummer 088-38 33 100 (lokaal tarief), bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00 en 12.00 uur.

Parkeren

Op dit moment is het moeilijk om bij het CJG een parkeerplek te vinden. Onze excuses hiervoor. Er wordt aan gewerkt. Tot die tijd kun je langs de straat parkeren met een parkeerschijf (max. een half uur), parkeren bij parkeerplaats Westeinde aan het begin van de straat(1e 2 uur gratis) of parkeren bij het parkeerterrein van het st Jansdal.

Onze excuses voor het ongemak.