Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
villaP

Interactieve avond over scheiding; Jongeren aan het woord!

Kijken door de ogen van jongeren naar een scheiding

Hoe beleven jongeren een scheiding? Welke impact heeft het op hun leven en waar hebben zij voor, tijdens en na een scheiding behoefte aan? Ben je gescheiden of zit je (nog) in een scheiding en wil je antwoord krijgen op deze of andere vragen? Dat kan tijdens deze interactieve avond met jongeren van Villa Pinedo!

Voor wie
De informatieavond is voor gescheiden ouders van kinderen en jongeren in alle leeftijden. De avond wordt georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Villa Pinedo.

Zo ziet de avond eruit
Villa Pinedo is dé plek voor kinderen en jongeren van gescheiden ouders. Villa Pinedo zal kort iets vertellen over wat zij te bieden hebben voor kinderen van gescheiden ouders en ouders zelf. Verder zal de avond grotendeels in het teken staan van de verhalen van de jongeren over de scheiding van hun ouders. De verhalen geven inzicht in wat een scheiding voor kinderen en jongeren kan betekenen. Er is gedurende de avond uitgebreid de tijd om via briefjes (anoniem) vragen te stellen aan de jongeren.

Praktische informatie
De avond vindt plaats op woensdagavond 18 september van 19:00 tot 20:30 uur bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Harderwijk (Wethouder Jansenlaan 96).

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@cjgharderwijk.nl of door te bellen naar 0341 – 799 904. Vermeld daarbij je naam, het aantal deelnemers en je telefoonnummer. Neem gerust iemand mee die ondersteunend voor je kan zijn. Deelname is gratis.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin                                                         
Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar je met vragen over opvoeden en opgroeien terecht kunt. Vanaf je kinderwens tot dat je kind volwassen is. We geven advies en hulp op maat.