Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
vacature

Vacature! Jeugd- en Gezinswerker locatie Harderwijk

Het CJG is er voor alle vragen op het gebied van opvoeden, opgroeien en gezondheid. Wij ondersteunen daarbij zo kort als kan en zo lang als nodig. Wij zijn het aanspreekpunt voor professionals en ieder ander die betrokken is bij dit soort vragen en jouw kennis nodig heeft. Het familiegroepsplan is de basis van waaruit wij starten. De Jeugd- en gezinswerker kan methodisch én getransformeerd werken, heeft kennis over de ontwikkeling van kinderen en het begeleiden van ouders en ieder ander die betrokken is bij deze ouders/gezinnen. Wanneer specialistische hulp moet worden geregeld kom je samen met ouders/opvoeders tot een passend hulppakket waarvoor je een (verlenings)besluit moet kunnen schrijven. Ook heeft het CJG een preventietaak binnen de gemeente. Wij zetten daarvoor, naast de jeugdgezondheidszorg van Icare en GGD, Jeugd- en gezinswerkers in.

Door vertrek van collega’s zoekt het Centrum voor Jeugd en Gezin in Harderwijk een Jeugd- en gezinswerker voor 36 uur (1.0 fte) met de intentie voor onbepaalde tijd.

Aanstelling: Zo spoedig mogelijk
Functie-eisen: HBO opleidingsniveau (diploma SPH, MWD, Pedagogiek of gelijkwaardig)
Werkervaring: Ruime ervaring binnen het jeugddomein en gedegen kennis over de ontwikkeling van kinderen en jeugdigen en het ondersteunen van gezinnen, liefst (ook) met ervaring met gezinnen en kinderen uit niet Nederlandse culturen.
Overige vereisten: Recente Verklaring Omtrent Gedrag.
Registratie in Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), of dat binnen een jaar hebben.
Werkdagen: In verband met de werkverdeling verwachten we dat je in principe op alle werkdagen kunt werken.
Standplaats: CJG Harderwijk, maar de werkzaamheden worden overwegend uitgevoerd in de leefomgeving van degene die onze dienstverlening vraagt.
Werkgever: Stichting Jeugd Noord Veluwe (= één van de drie CJG partners)

De Stichting Jeugd Noord Veluwe hanteert de cao Jeugdzorg en deze functie is ingedeeld in schaal 9. We bieden een deskundig en enthousiast samen-organiserend team met leuke collega’s, een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, in een functie met veel variatie en mogelijkheden om je deskundigheid te vergroten.

Stuur je CV en motivatie uiterlijk donderdag 5 september t.a.v. Cor Hergaarden (Bestuurder Stichting Jeugd Noord Veluwe) via sollicitatie@cjgnoordveluwe.nl
Mocht je op 18 september nog geen bericht van ons hebben gehad, dan is je brief niet geselecteerd. Wil je een ontvangstbevestiging, stel dat dan in bij “opties” in Outlook.
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 24 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.