Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
Ouderschap

Veilig in huis

Je zoon of dochter stapt de wereld in met maar één doel: alles zo snel mogelijk ontdekken. En dat betekent: overal aanzitten! Het geeft een hoop rust om een paar maatregelen te treffen in huis om ongelukken te voorkomen.

Veiligheid in huis

Hoe ga je bijvoorbeeld om met [a=6650,elektriciteit], [a=6652,brandgevaar] en [a=6667,huisdieren]? Wat doe je als je kind een ongeluk krijgt of iets heeft [a=6640,ingeslikt]? Kijk dan naar de [a=6636,EHBO-adviezen].

Veiligheid voor jonge kinderen

Veel veiligheidstips hebben betrekking op een bepaalde leeftijd. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om [a=2939,traphekjes] in je huis te maken als je een baby of peuter hebt. Of te zorgen dat er geen [a=5629,kleine voorwerpen] rondslingeren die baby's en peuters al snel in hun mond stoppen.

Je huis veiliger maken

Lees op Veiligheid.nl meer informatie over het veilig maken van je huis.

Gifwijzer

Wil je weten wat je doet als je kind iets giftigs heeft gegeten of gedronken? Hang dan de nieuwe Gifwijzer op in de keuken of op een andere centrale plek. Daar staat alles op. De Gifwijzer is verkrijgbaar bij de apotheek of te bestellen op Gifwijzer.nl. Of download de nieuwe Gifwijzer-app.

 

Goedgekeurde informatie!

Deze informatie is met zorg ontwikkeld door Stichting Opvoeden.nl.

Betrouwbare bron Deze informatie is met zorg ontwikkeld door Stichting Opvoeden.nl.
Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag