bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

geef me de 5
Lezing: Geef me de 5 - De aanpak bij autisme. Van probleem naar oplossing Hoe ga je om met iemand met autisme? Wat kun jij doen om de relatie te versterken, veiligheid te bieden, problemen te voorkomen en zelfstandigheid te vergroten? Met herkenbare voorbeelden en praktische oplossingen tijdens deze lezing krijg je concrete tips voor de omgang met iemand met autisme. Zo ga je tijdens deze lezing van probleem naar oplossing. Een lezing voor iedereen die dagelijks omgaat met iemand met autisme is dit een eyeopener met tools die je daarna direct kunt inzetten
Lees meer
mim.jpg
Moeders informeren moeders: Ervaren moeders gezocht! Vind jij het leuk om andere moeders te laten genieten van het moeder zijn? Meld je aan als vrijwilliger bij Moeders Informeren Moeders (MIM).
Lees meer
Kinderen
Tijdelijke stop groepstrainingen Tot en met de zomer van 2023 zullen er vanuit het CJG Harderwijk geen groepstrainingen worden gegeven. Nadere informatie volgt nog.
Lees meer
Wachttijd
Wachttijd jeugdhulp Je bent van harte welkom om je vragen over opgroeien, opvoeden en gezondheid aan ons te stellen.
Lees meer
Fact
Fact Jeugd Noord-veluwe Het team FACT Jeugd Noord-Veluwe kan jou helpen als jij het gevoel hebt op meerdere plekken in je leven te zijn vastgelopen.
Lees meer
Kick vlokken (002)
Blog | Vlokken Blog van Angenieta, moeder van 3 zoons (9, 7 en 6). Haar middelste zoon heeft ASS en een ontwikkelingsachterstand. Zij schrijft over de impact die dit heeft op hun leven. De mooie en bijzondere momenten die ze meemaken, in het dagelijkse leven, deelt ze graag met ons in deze blog.
Lees meer
corona-5086496_960_720.jpg
Coronavirus en jouw afspraak bij het CJG, weer terug naar normaal! Update 23 februari 2022 Het kabinet heeft deze week extra maatregelen aangekondigd, gezien de oplopende coronabesmettingen van de afgelopen periode. Dit heeft verder geen gevolgen voor de werkwijze van het CJG, met uitzondering van het gebruik van mondkapjes. In lijn met de landelijke maatregelen verzoeken we je vanaf maandag 9 november een mondkapje te dragen als je ons bezoekt. Onderstaand vind je alle verdere informatie over onze werkwijze rondom corona.
Lees meer
sterretjes.jpg
Goed voor jezelf zorgen als ouder Wist je dat jou welbevinden invloed heeft op je kind? Goed voornemen dus voor 2022, beter voor jezelf zorgen!
Lees meer
Janine Benjamins.jpg
Janine Benjamins wint Flora van Laar-prijs 2021 Op 19 november is tijdens de AJN-dag van AJN Jeugdartsen Nederland bekendgemaakt dat Janine Benjamins de Flora van Laar-prijs heeft gewonnen. De Flora van Laar-prijs wordt tweejaarlijkse uitgereikt om talent en vernieuwend onderzoek op het gebied van de Jeugdgezondheidszorg te stimuleren.
Lees meer
chat laptop.png
CJG’s Noord-Veluwe vanaf 22 november ook anoniem bereikbaar via livechat! Ook buiten kantoortijden zijn wij nu bereikbaar via de live chat. Anoniem kunnen hier alle vragen beantwoorden over opvoeden en opgroeien.
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 904 of neem online contact op