bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

Foto opleidingsplek
CJG-Noord Veluwe erkend als praktijkopleidingsinstelling orthopedagoog-generalist CJG-Noord Veluwe heeft de definitieve erkenning ontvangen van KING Nascholingen als praktijkopleidingsinstelling voor de opleiding tot orthopedagoog-generalist (OG). Hiermee is CJG-Noord Veluwe officieel erkend om orthopedagogen op te leiden tot orthopedagoog-generalist.
Lees meer
halve marathon Harderwijk
Halve Marathon Harderwijk 2024 Onze collega's vertegenwoordigden het CJG tijdens de recente hardloopwedstrijd!
Lees meer
Terugblik Theateravond IJS, 23-11-'23
Terugblik op de Week tegen kindermishandeling 2023: Met een grote groep inwoners, professionals en inwoners keken we naar de aangrijpende monoloog van Hent Hamming over zijn eigen levensverhaal in de theatervoorstelling IJS op 23 november.
Lees meer
Afbeelding2
Week van de opvoeding an 2 tot en met 8 oktober is het de Week van de Opvoeding. Het thema is net als vorig jaar 'samen delen, samen weten'. De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals.
Lees meer
cartoon
Ontdek het Verhaal achter het Jeugddossier We willen je graag uitnodigen voor een vrolijke en inspirerende bijeenkomst die we organiseren om de prestatie van onze CJG-collega Janine Benjamins te vieren.
Lees meer
krant
Praktijkondersteuning bij huisartsen vanuit het CJG: Betere zorg voor iedereen! Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk?
Lees meer
opvoeden
Lezing : Inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden. Tischa neemt je mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen: vanuit verbinding, contact en samenwerking en niet vanuit macht en onmacht.
Lees meer
mim.jpg
Moeders informeren moeders: Ervaren moeders gezocht! Vind jij het leuk om andere moeders te laten genieten van het moeder zijn? Meld je aan als vrijwilliger bij Moeders Informeren Moeders (MIM).
Lees meer
Kinderen
Tijdelijke stop groepstrainingen Tot en met het voorjaar van 2024 zullen er vanuit het CJG Harderwijk geen groepstrainingen worden gegeven. Nadere informatie volgt nog.
Lees meer
Wachttijd
Wachttijd jeugdhulp Je bent van harte welkom om je vragen over opgroeien, opvoeden en gezondheid aan ons te stellen.
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 904 of neem online contact op