bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

krant
Praktijkondersteuning bij huisartsen vanuit het CJG: Betere zorg voor iedereen! Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk?
Lees meer
opvoeden
Lezing : Inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden. Tischa neemt je mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen: vanuit verbinding, contact en samenwerking en niet vanuit macht en onmacht.
Lees meer
mim.jpg
Moeders informeren moeders: Ervaren moeders gezocht! Vind jij het leuk om andere moeders te laten genieten van het moeder zijn? Meld je aan als vrijwilliger bij Moeders Informeren Moeders (MIM).
Lees meer
Kinderen
Tijdelijke stop groepstrainingen Tot en met de zomer van 2023 zullen er vanuit het CJG Harderwijk geen groepstrainingen worden gegeven. Nadere informatie volgt nog.
Lees meer
Wachttijd
Wachttijd jeugdhulp Je bent van harte welkom om je vragen over opgroeien, opvoeden en gezondheid aan ons te stellen.
Lees meer
Fact
Fact Jeugd Noord-veluwe Het team FACT Jeugd Noord-Veluwe kan jou helpen als jij het gevoel hebt op meerdere plekken in je leven te zijn vastgelopen.
Lees meer
Kick vlokken (002)
Blog | Vlokken Blog van Angenieta, moeder van 3 zoons (9, 7 en 6). Haar middelste zoon heeft ASS en een ontwikkelingsachterstand. Zij schrijft over de impact die dit heeft op hun leven. De mooie en bijzondere momenten die ze meemaken, in het dagelijkse leven, deelt ze graag met ons in deze blog.
Lees meer
sterretjes.jpg
Goed voor jezelf zorgen als ouder Wist je dat jou welbevinden invloed heeft op je kind? Goed voornemen dus voor 2022, beter voor jezelf zorgen!
Lees meer
Janine Benjamins.jpg
Janine Benjamins wint Flora van Laar-prijs 2021 Op 19 november is tijdens de AJN-dag van AJN Jeugdartsen Nederland bekendgemaakt dat Janine Benjamins de Flora van Laar-prijs heeft gewonnen. De Flora van Laar-prijs wordt tweejaarlijkse uitgereikt om talent en vernieuwend onderzoek op het gebied van de Jeugdgezondheidszorg te stimuleren.
Lees meer
chat laptop.png
CJG’s Noord-Veluwe vanaf 22 november ook anoniem bereikbaar via livechat! Ook buiten kantoortijden zijn wij nu bereikbaar via de live chat. Anoniem kunnen hier alle vragen beantwoorden over opvoeden en opgroeien.
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 904 of neem online contact op