Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

VacatureWeWantYou
Vacatures CJG Harderwijk: meerdere Jeugd- en gezinswerkers gezocht Bekijk hier de Jeugd- en gezinswerker vacatures bij het CJG Harderwijk!
Lees meer
Zwangere buik
Kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen vanaf 22 weken Vanaf 16 december 2019 kunnen aanstaande moeders vanaf dat ze 22 weken zwanger zijn een gratis vaccinatie krijgen tegen kinkhoest. Deze vaccinatie beschermt je baby in de eerste weken na de geboorte tegen kinkhoest. In de meeste gevallen kan je kindje zelf daarna een prik minder krijgen uit het Rijksvaccinatieprogramma.
Lees meer
ikpas
IkPas start 1 januari 2020! Doe je ook mee? Veel deelnemers van IkPas ervaren positieve (lichamelijke) veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid.
Lees meer
schreeuwen
Terugblik op de theatervoorstelling in de Week tegen Kindermishandeling In dit bericht blikken we terug op de theatervoorstelling van 20 november in de Week tegen Kindermishandeling. Lees hier meer..
Lees meer
schoentje
BLOG: Oh kom er eens kijken! Lees hier de nieuwste blog!
Lees meer
CJGGROEITOP.
CJG Harderwijk ontvangt Koploper-certificaat Het Actie Leer Netwerk heeft "CJG Groeit op" van het Centrum voor Jeugd en Gezin Harderwijk benoemd tot Koploper - onderdeel van het Koplopernetwerk van het Actieprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Lees meer
Klok
Actuele openingsmomenten CJG Harderwijk open inloop Binnenlopen tijdens onze open inloop kan van maandag t/m donderdag tussen 09:00-12:00uur aan de Wethouder Jansenlaan 200. Uiteraard kan je ook met ons bellen of een e-mail sturen. Zie hiervoor onze website bij contact.
Lees meer
Gamer
Gamen: hobby of verslaving? Op welke manier hou je gamen leuk en wanneer wordt het problematisch? Dit filmpje van het Klokhuis maakt hier meer over duidelijk!
Lees meer
Beren
Blog: 2 Beren Lees hier de nieuwste blog, geschreven door Angenieta. Ditmaal over beren op de weg..!
Lees meer
Kind tablet
Peuters en mediagebruik Je peuter doet het liefst alles samen met jou. Doordat je kind zich dan veilig voelt, kan het volop leren. Ook als je media gebruikt, is het belangrijk voor je peuter om dat samen te doen. Je kind geniet en leert er dan het meest van.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag