Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

foto blog Harderwijk.jpg
Blog: Wie het weet mag het zeggen September 2020 stond voor deur. Gelukkig bleef het zonnetje nog even flink schijnen, maar de vakantie (in eigen land) was toch echt voorbij. De eerste schooldag diende zich aan....
Lees meer
herfst.webp
Elke dag iets leuks in de herfst!! Deze herfstvakantie loopt misschien wat anders dan voorgaande jaren. Toch zijn er heel veel leuke activiteiten te bedenken die je wel kunt doen. Wat dacht je van knutselen of koken met pompoenen of zelf een vogelhuisje maken. En heb je wel een boom opgemeten of een 'bosbingo' gedaan? Kijk snel verder!
Lees meer
gezin in gesprek
Blog: 'Door de handreikingen van de oudercursus is de maaltijd weer een gezellig en leuk gezinsmoment' Mijn naam is Jose (31) en ik ben getrouwd met Gert (32). Samen hebben we twee jongens van 5 en 3 jaar. We genieten van onze jongens, maar ze zuigen ons ook leeg qua energie. De hele dag "politieagentje" spelen, ik had me een leven met kinderen toch anders voorgesteld. Onze jongens zijn energiek, temperamentvol en met een simpel antwoord nemen ze geen genoegen. S' avonds waren we blij als ze op bed lagen.
Lees meer
Nieuwe medewerker gezocht
Vacature jeugd- en gezinswerker CJG Harderwijk CJG Harderwijk zoekt een nieuwe collega jeugd- en gezinswerker. Het CJG is er voor alle vragen op het gebied van opvoeden, opgroeien en gezondheid. Wij ondersteunen daarbij zo kort als kan en zo lang als nodig en zijn het aanspreekpunt voor professionals en ieder ander die betrokken is bij dit soort vragen en je kennis nodig hebben.
Lees meer
Kinderen
Oudercursus Positief opvoeden 12- gaat weer van start! Binnenkort start de oudertraining positief opvoeden voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Zie onderstaande flyer voor meer informatie en meldt je snel aan! Er is ook mogelijkheid tot het online volgen van deze cursus. Klik hier voor meer informatie over de online variant van deze cursus.
Lees meer
Scheiding kind
Brief aan alle gescheiden ouders van Harderwijk Op vrijdag 11 september is de 'Dag van de scheiding'. Met deze brief willen wij jullie laten weten hoe wij ons voelen. 'Wij' zijn de 70.000 kinderen per jaar die op een dag te horen krijgen dat hun ouders uit elkaar gaan. Op die dag wordt alles wat veilig en vertrouwd was ineens anders. Veel van ons moeten verhuizen, naar een andere school, wennen aan jullie nieuwe liefdes en in het ergste geval 1 van de ouders heel erg missen. En dat doet pijn...
Lees meer
parkeren.webp
Parkeren CJG Vanaf maandag 14 september is het voorlopig helaas niet mogelijk om voor het gebouw van het CJG te parkeren in verband met wegwerkzaamheden. U kunt gebruik maken van het parkeerterrein van het ziekenhuis St Jansdal of het parkeerterrein ‘Westeinde’. Onze excuses voor het ongemak.
Lees meer
mim.jpg
Moeders informeren moeders: Ervaren moeders gezocht! Vind jij het leuk om andere moeders te laten genieten van het moeder zijn? Meld je aan als vrijwilliger bij Moeders Informeren Moeders (MIM).
Lees meer
Stichting twinkel.png
Stichting Twinkel: van en voor ouders met kinderen met een (meervoudige) beperking Stichting Twinkel is een nieuwe vereniging van en voor ouders met kinderen met een (meervoudige) beperking. Ze organiseren verschillende activiteiten in Harderwijk/ Ermelo. Twinkel nodigt je graag uit voor de volgende activiteiten.
Lees meer
welkom
Nieuw in Harderwijk: Pleegouder Café Ontmoet andere pleegouders en deel je ervaringen tijdens de drie bijeenkomsten die georganiseerd worden.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag