bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

wasbare-luiers-hoe-werkt-het
Workshop wasbare luiers Gemiddeld draagt een kind meer dan 5.400 luiers - bijna 5 per dag - voordat het zindelijk wordt. Dat is 25 kilo aan luierafval per maand. Wasbare luiers zijn beter voor het milieu dan wegwerpluiers.
Lees meer
tieners emotie
Online workshop 'Omgaan met emoties van tieners' Het CJG organiseert een online workshop voor ouders van tieners, op maandagavond 30 mei
Lees meer
vacature
Vacature jeugd- en gezinswerker 2022 Het Centrum voor Jeugd en Gezin is een groeiende organisatie en dus een organisatie in beweging en onderhevig aan veranderingen. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste jeugd- en gezinswerkers (24 - 36 uur per week)
Lees meer
corona-5086496_960_720.jpg
Coronavirus en jouw afspraak bij het CJG, weer terug naar normaal! Update 23 februari 2022 Het kabinet heeft deze week extra maatregelen aangekondigd, gezien de oplopende coronabesmettingen van de afgelopen periode. Dit heeft verder geen gevolgen voor de werkwijze van het CJG, met uitzondering van het gebruik van mondkapjes. In lijn met de landelijke maatregelen verzoeken we je vanaf maandag 9 november een mondkapje te dragen als je ons bezoekt. Onderstaand vind je alle verdere informatie over onze werkwijze rondom corona.
Lees meer
tactus1.png
Tactus | Oudercursus ‘Help mijn kind kan niet zonder’. De oudercursus is voor ouders en opvoeders met kinderen tussen de 12 en 23 jaar die problematisch alcohol drinken, drugs gebruiken, overmatig gamen of gokken.
Lees meer
sterretjes.jpg
Goed voor jezelf zorgen als ouder Wist je dat jou welbevinden invloed heeft op je kind? Goed voornemen dus voor 2022, beter voor jezelf zorgen!
Lees meer
Wilma.jpg
Wilma neemt na 40 jaar afscheid van het Consultatiebureau! Per 1 Januari 2022 is "onze" Wilma met pensioen. Ze werkte op verschillende locaties en heeft ‘half Harderwijk onder de 40 jaar’ met hun ouders wel een keer gezien.
Lees meer
vacature
Vacature | Beleidsmedewerker met affiniteit voor Kwaliteitszorg
Lees meer
Janine Benjamins.jpg
Janine Benjamins wint Flora van Laar-prijs 2021 Op 19 november is tijdens de AJN-dag van AJN Jeugdartsen Nederland bekendgemaakt dat Janine Benjamins de Flora van Laar-prijs heeft gewonnen. De Flora van Laar-prijs wordt tweejaarlijkse uitgereikt om talent en vernieuwend onderzoek op het gebied van de Jeugdgezondheidszorg te stimuleren.
Lees meer
chat laptop.png
CJG’s Noord-Veluwe vanaf 22 november ook anoniem bereikbaar via livechat! Ook buiten kantoortijden zijn wij nu bereikbaar via de live chat. Anoniem kunnen hier alle vragen beantwoorden over opvoeden en opgroeien.
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 904 of neem online contact op