Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
bellenblaas bellenblaas

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

paraplus
Lezing over autisme op 27 juni Donderdagavond 27 juni zal Colette de Bruin een gratis lezing "Aanpak bij autisme" verzorgen. Geef je hier op..!
Lees meer
7dagenwaterchallenge
#7dagenwaterchallenge 17 t/m 23 juni 2019 In de week van 17 t/m 23 juni daagt GA! Harderwijk alle Harderwijkers uit om mee te doen! Lees hier meer..
Lees meer
Boeken
De eindexamens zijn begonnen! Het CJG Harderwijk wenst alle jongeren die eindexamen gaan doen heel veel succes! Hier ook nog tips om je extra goed voor te bereiden..!
Lees meer
Brein
Vlog over ADHD en druk gedrag In deze leuke vlog zien we jongere Jaap die tips en trucs geeft hoe je rustig kan worden op school en je energie kwijt kan!
Lees meer
Ramadan
De Ramadan De Ramadan is weer begonnen en duurt dit jaar van 5 mei tot 4 juni. Hoe kan je je kind hierbij begeleiden? Klik hier voor tips..!
Lees meer
JOGG Café
CJG Harderwijk aanwezig bij het JOGG Café om te praten over gezonde leefstijl Donderdagavond 18 april was het CJG Harderwijk aanwezig bij het JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) Café..
Lees meer
Hey het is oké
Praten over angst, paniek en somberheid helpt! Campagne VWS: "Hey!, het is oké"! Maak angst- en paniekklachten bespreekbaar. Dat helpt!
Lees meer
Schrijven
Gezocht: (jong) schrijftalent! Het CJG Harderwijk is op zoek naar jongeren, ouders of professionals die het leuk vinden om een blog te schrijven over opvoeden & opgroeien. Heb jij schrijftalent?!
Lees meer
banner kind spelend blokken.jpg
Blog maart: Een krachtig ouderinitiatief Je wordt moeder, voor het eerst. Een unieke ervaring. Spannend, omdat je niet weet hoe het moet. Doe ik het goed? Ach wat maakt het uit. Als je je gevoel volgt, ben je al een heel eind op weg. Je kind wordt groter. Er worden opmerkingen gemaakt onder moeders; kruipt jouw kind nog niet? Goh, dat is laat die van mij kruipt al heel lang. Ook op het consultatiebureau komt het vaker voorbij. Jouw kind is langzaam in de ontwikkeling. En ik? Ik met al m’n onzekerheid. Ik weet ook niet wat ik moet doen. Het komt wel goed. Voordat hij naar school gaat, kruipt hij vast wel.
Lees meer
Fietsen
Het CJG komt op de fiets naar je toe! Het Centrum voor Jeugd en Gezin Harderwijk kan voortaan weer met de fiets op werkbezoek. Een gezond initiatief!
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag