bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

join our team.jpg
Vacature jeugdverpleegkundige Wij zijn per 1 augustus 2021 op zoek naar een jeugdverpleegkundige (al dan niet taakherschikt opgeleid) voor 16 uur/week in Harderwijk
Lees meer
blog foto.jpg
Blog: 'Anders ga jij toch vast lopend naar huis' “Anders ga jij toch vast lopend naar huis.” Dat zei ik tegen Kick toen ik met hem stond te wachten op zijn broer bij school. Dom natuurlijk. Heel even verloor ik mijn geduld en vergat ik dat hij alles letterlijk neemt. Veel mensen met ASS hebben deze eigenschap. Kick ook.
Lees meer
vacature
Vacature jeugd- en gezinswerker 24-36 uur Door uitbreiding van activiteiten zoeken de Centra voor Jeugd en Gezin op de Noord-Veluwe (Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Oldebroek) voortdurend enthousiaste jeugd- en gezinswerkers (24 - 36 uur per week) die met ons onze ambitie waar willen maken!
Lees meer
Aangepaste openingstijden
Aangepaste openingstijden - maand Mei
Lees meer
vacature
Vacature jeugd- en gezinswerker CJG Harderwijk 32 uur Het CJG is er voor alle vragen op het gebied van opvoeden, opgroeien en gezondheid. Wij ondersteunen daarbij zo kort als kan en zo lang als nodig en zijn het aanspreekpunt voor professionals en ieder ander die betrokken is bij dit soort vragen en je kennis nodig hebben. Het familiegroepsplan is de basis van ons handelen. De Jeugd- en gezinswerker kan methodisch én getransformeerd werken, heeft kennis over de ontwikkeling van kinderen en het begeleiden ouders en ieder ander die betrokken is bij deze ouders/gezinnen. Daarbij ontwikkelt de jeugd- en gezinswerker zich tot een gespecialiseerde generalist op verschillende thema’s, zoals kinderen en echtscheiding, groepstrainingen, enzovoorts. Wanneer specialistische hulp moet worden geregeld kom je samen met ouders/opvoeders tot een passend plan waarvoor je dan een (verlening)besluit moet kunnen schrijven. Ook heeft het CJG een preventietaak binnen de gemeente. Wij zetten daarvoor naast jeugd- en gezinswerkers, de jeugdgezondheidszorg van Icare en GGD in.
Lees meer
laptopopbank.jpg
Blog Schrijvmeisje: 'Achter de schermen' Blog: 'Achter de schermen'
Lees meer
gezondaantafel
Gezond aan tafel met...... De komende weken, telkens op een dinsdagavond, organiseren wij namelijk vanuit het programma JOGG een aantal webinars voor ouders/verzorgers met experts op het gebied van gezondheid. De webinars zijn gratis, het enige wat je hoeft te doen is op aangegeven tijdstip inschakelen op ons kanaal!
Lees meer
corona-afbeelding 1.jpg
CJG Harderwijk biedt in coronatijd een luisterend oor De periode waarin we te maken hebben met corona duurt langer dan verwacht. Dit kan voor spanningen zorgen. Spanningen die er misschien al waren, of die door de situatie juist zijn ontstaan. Centrum voor Jeugd en Gezin Harderwijk biedt een luisterend oor.
Lees meer
vadermoederkind.png
Cursus voor kinderen van gescheiden ouders: 'Alles is anders' gaat weer starten. Hoe goed je als ouder ook je best doet, je kind is onvrijwillig slachtoffer van een scheiding. Sommige kinderen zijn na de scheiding van hun ouders verdrietig, in de war of boos. Een steuntje in de rug om ze door een moeilijke tijd heen te helpen is heel veel waard. Of de scheiding nu 2 maanden, 2 jaar of langer geleden is. In deze groep praat je kind daar met andere kinderen over. Ook tekenen en schrijven helpt soms om dingen die je kind voelt kwijt te kunnen.
Lees meer
beeldbellen.webp
Beeldbellen met de JGZ Vanwege het coronavirus werken we alleen op afspraak en natuurlijk zorgen we ervoor dat een bezoek aan het consultatiebureau veilig is. Om er voor te zorgen dat  het niet te druk wordt in de wachtkamer, doen we een deel van de afspraken via telefoon of via beeldbellen. Als jouw afspraak telefonisch is of via beeldbellen, dan ben je hier altijd van tevoren over geïnformeerd door jouw JGZ team. Natuurlijk kun je ook zelf aangeven als jouw voorkeur uitgaat naar een online (beeldbel) consult. Lees hier meer over onze actuele werkwijze rondom corona.
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 904 of neem online contact op