Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
bellenblaas bellenblaas

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

Spaarvarken wit
Week van het geld 25 t/m 29 maart – Thema: Ben jij een held met geld? De Week van het geld 2019 vindt plaats van 25 t/m 29 maart 2019. Het doel van deze themaweek is om kinderen te leren omgaan met geld. Door kinderen al jong te leren omgaan met geld wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd.
Lees meer
BrugHarderwijk
Inloopspreekuren CJG (28 maart) + Consultatiebureau (29 maart) vervallen! In verband met teamdagen/studiedagen vervallen deze 2 spreekuren. Zie hier voor meer informatie.
Lees meer
We want you 2
Word jij onze nieuwe collega? Het Centrum Jeugd en Gezin is op zoek naar jeugd- en gezinswerkers
Lees meer
Schrijven
Gezocht: schrijftalent! Het CJG Harderwijk is op zoek naar jongeren, ouders of professionals die het leuk vinden om een blog te schrijven over opvoeden & opgroeien. Heb jij schrijftalent?!
Lees meer
banner kind spelend blokken.jpg
Blog maart: Een krachtig ouderinitiatief Je wordt moeder, voor het eerst. Een unieke ervaring. Spannend, omdat je niet weet hoe het moet. Doe ik het goed? Ach wat maakt het uit. Als je je gevoel volgt, ben je al een heel eind op weg. Je kind wordt groter. Er worden opmerkingen gemaakt onder moeders; kruipt jouw kind nog niet? Goh, dat is laat die van mij kruipt al heel lang. Ook op het consultatiebureau komt het vaker voorbij. Jouw kind is langzaam in de ontwikkeling. En ik? Ik met al m’n onzekerheid. Ik weet ook niet wat ik moet doen. Het komt wel goed. Voordat hij naar school gaat, kruipt hij vast wel.
Lees meer
Fietsen
Het CJG komt op de fiets naar je toe! Het Centrum voor Jeugd en Gezin Harderwijk kan voortaan weer met de fiets op werkbezoek. Een gezond initiatief!
Lees meer
Bos
Laatste plekken training voor kinderen van gescheiden ouders 9-12 jaar! Beste ouder/opvoeder. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor de "Alles is anders" training welke start op 2 april. Geef je kind(eren) snel op voordat de groep weer vol zit!
Lees meer
SportwijzerHarderwijk
Sportieve en culturele activiteiten uitproberen / start 4 maart 2019! Ben jij jong en weet je nog niet zo goed welke sport of activiteit bij jou past en waar je energie van krijgt?! En wil je wel graag een aantal sporten of activiteiten uitproberen om te ervaren en ontdekken wat je leuk vindt?!
Lees meer
echtscheiding
CJG Harderwijk zoekt vrijwilligers voor begeleiden omgang! Wil jij iets betekenen in de situatie van kinderen van gescheiden ouders dan is dit jouw kans.
Lees meer
Gamer
Gamen: hobby of verslaving? Op welke manier hou je gamen leuk en wanneer wordt het problematisch? Dit filmpje van het Klokhuis maakt hier meer over duidelijk!
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag