bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

moitor .jpg
De Kindermonitor komt eraan! Dit najaar voert de GGD in samenwerking met Yunio, Icare JGZ, Vérian en het CJG Apeldoorn een groot onderzoek uit naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar.
Lees meer
logo villa Pinedo
Nieuwtje van Villa Pinedo Vandaag zal Villa Pinedo een nieuwtje aankondigen. Deze kun je hieronder ook lezen. Voor meer informatie check de site van Villa Pinedo!!
Lees meer
dagvandescheiding.jpg
Dag van de scheiding 2021 Vandaag, 10 september, is het de dag van de scheiding.
Lees meer
WE.jpg
Vacature CJG Harderwijk | Wij gaan uitbreiden! Heb jij ervaring in het jeugddomein? Dan zoeken we jou!
Lees meer
vacature
CJG Elburg zoekt enthousiaste Jeugd- en Gezinswerker Heb jij ervaring in het ondersteunen van gezinnen? dan komt dat goed uit want CJG Elburg zoekt jou!
Lees meer
Week van de Opvoeding Poster 5 oktober.jpg
Ouderavond voor ouders van pubers De Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Hierbij draait het om de ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals.
Lees meer
Poster peuter in zicht.pdf
Peuter in zicht! gaat weer van start Peuters ontwikkelen zich razendsnel. Dat is voor ouders zowel boeiend als lastig. Wat doet u als uw kind een driftbui heeft, niet wil luisteren of andere kinderen slaat? Deze cursus geeft je praktische handvatten om met dit typische peutergedrag om te gaan.
Lees meer
Huttenfeest 2021.jpg
Huttenfeest 2021 Het huttenfeest is speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die uit gezinnen komen waar weinig geld is.
Lees meer
Logo-Nix18.jpg
Tips over NIX NIX
Lees meer
Zonnebloem.webp
Bereikbaarheid/wachttijden zomerperiode In verband met de zomerperiode en de vakanties van medewerkers kan het zijn dat wij in de maanden juli en augustus minder goed bereikbaar zijn en dat de wachttijd na een aanmelding langer is dan normaal.
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 904 of neem online contact op