bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

wtk-2022-wij-doen-mee-vierkant
Week tegen Kindermishandeling Van 14 t/m 20 november 2020
Lees meer
Actief met je kleinkind
Actief met je kleinkind in Bibliotheek Harderwijk Opa’s en oma’s opgelet! Kom op donderdag 3 november om 10.00 uur met je kleinkind (peuter of kleuter) naar de bieb voor een actieve, gezellige ochtend.
Lees meer
peuter in zicht
Cursus Peuter in Zicht! gaat weer van start Peuters ontwikkelen zich razendsnel. Dat is voor ouders zowel boeiend als lastig. Wat doe je als je kind een driftbui heeft, niet wil luisteren of andere kinderen slaat? Deze cursus geeft je praktische handvatten om met dit typische peutergedrag om te gaan.
Lees meer
week vand e opvoeding 2022
Week van de opvoeding Tijdens de week van de opvoeding organiseert CJG Ermelo een inspirerende lezing over opvoeding.
Lees meer
Kinderen
Tijdelijke stop groepstrainingen Tot het voorjaar van 2023 zullen er vanuit het CJG Harderwijk geen groepstrainingen worden gegeven. Aanmelden voor de groepstrainingen voor het voorjaar van 2023 kan al wel.
Lees meer
Wachttijd
Wachttijd jeugdhulp Je bent van harte welkom om je vragen over opgroeien, opvoeden en gezondheid aan ons te stellen.
Lees meer
Fact
Fact Jeugd Noord-veluwe Het team FACT Jeugd Noord-Veluwe kan jou helpen als jij het gevoel hebt op meerdere plekken in je leven te zijn vastgelopen.
Lees meer
Kick vlokken (002)
Blog | Vlokken Blog van Angenieta, moeder van 3 zoons (9, 7 en 6). Haar middelste zoon heeft ASS en een ontwikkelingsachterstand. Zij schrijft over de impact die dit heeft op hun leven. De mooie en bijzondere momenten die ze meemaken, in het dagelijkse leven, deelt ze graag met ons in deze blog.
Lees meer
corona-5086496_960_720.jpg
Coronavirus en jouw afspraak bij het CJG, weer terug naar normaal! Update 23 februari 2022 Het kabinet heeft deze week extra maatregelen aangekondigd, gezien de oplopende coronabesmettingen van de afgelopen periode. Dit heeft verder geen gevolgen voor de werkwijze van het CJG, met uitzondering van het gebruik van mondkapjes. In lijn met de landelijke maatregelen verzoeken we je vanaf maandag 9 november een mondkapje te dragen als je ons bezoekt. Onderstaand vind je alle verdere informatie over onze werkwijze rondom corona.
Lees meer
sterretjes.jpg
Goed voor jezelf zorgen als ouder Wist je dat jou welbevinden invloed heeft op je kind? Goed voornemen dus voor 2022, beter voor jezelf zorgen!
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 904 of neem online contact op