Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Actueel


Nieuws

Huttenfeest
Mini Huttenfeest 22 augustus 2018 Hou je van hutten bouwen van blokken, zand en dozen? Zet dan deze datum vast in je agenda. Met een springkussen, voorlezen en muziek maken we het feest compleet!
Lees meer
Drinkwater
Meer water en minder limo: 5 tips hoe je kinderen beter water kunt leren drinken We weten eigenlijk allemaal wel dat het beter is om je kinderen niet de hele dag pakjes of bekers sap, limo en zuiveldrank te geven maar water te laten drinken. Vooral omdat ze daardoor veel te veel suiker binnen krijgen. Wist je bijvoorbeeld dat er gemiddeld in 1 pakje sap 5 suikerklontjes zitten?
Lees meer
banner kind bellenblaas.jpg
Met je kind de zomer door Het einde van school nadert en vaak ben je als ouder die laatste weken druk met schoolreisjes, rapportgesprekken, juffendag of de wandelvierdaagse.
Lees meer
jongen_met_vader_bij_ontbijt
Resultaten kindermonitor Afgelopen najaar is de Kindermonitor uitgevoerd: Hét onderzoek naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Bijna 12.000 ouders vulden de vragenlijst in! We stelden de ouders vragen over onderwerpen als voeding, bewegen, slaap, pesten en weerbaarheid. Ook gaven ouders aan hoe zij de opvoeding ervaren en waar zij graag steun bij zouden willen hebben.
Lees meer
moveit2018
Move (F)it 2018 Samen sporten, spelen en werken aan een gezocht gewicht.
Lees meer
Blog erkenning
Blog: Erkenning Een vriendinnetje tegen onze dochter: mijn tand is er van de zomer uit gegaan. Ik denk dat ik ook pas in de zomer weer een nieuwe krijg…de logica van een kind.
Lees meer
Steunpunt huilbaby's
Inloopspreekuur 'Steunpunt huilbaby's' Stichting Steunpunt Huilbaby's biedt hulp aan ouders met een huilbaby. Deze hulp wordt geboden door ervaringsdeskundigen die als geen ander weten wat dit als ouders(s) met je doet en hoe het een gezin kan ontwrichten.
Lees meer
cjg cijfer 2
Rapportcijfer CJG Harderwijk Het centrum voor jeugd en gezin bedankt jullie voor dit mooie cijfer! We doen er alles aan om dit nóg beter te maken.
Lees meer
Durf te delen.jpg
Campagne 'durf te delen' van start! Wie vaak met kinderen te maken heeft, weet het als geen ander: ze groeien als kool. Je bent nog niet gewend aan de ene fase of de volgende dient zich alweer aan.
Lees meer
echtscheiding
CJG Harderwijk zoekt vrijwilligers voor begeleiden omgang! Wil jij iets betekenen in de situatie van kinderen van gescheiden ouders dan is dit jouw kans.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag