Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

kids-girl-pencil-drawing-159823.jpg
Trainingen CJG geannuleerd Vanwege het Coronavirus worden alle trainingen vanuit het CJG Harderwijk tot nader bericht geannuleerd. Je kunt je ondertussen nog wel aanmelden.
Lees meer
banner kind spelend blokken.jpg
Kinderen thuis in Coronatijd Door de Corona crisis is ons dagelijks leven volledig veranderd. Veel activiteiten vinden momenteel in en om het huis plaats. Dit zijn we niet gewend; iedereen moet omschakelen, omgaan met een zee aan informatie, werk en privé lopen door elkaar en ook moet er meer tijd samen met de kinderen die thuis zijn worden ingevuld. Dat kan voor spanningen zorgen, wat weer van invloed is op je draagkracht, zeker als er geen afleiding is van sociale activiteiten, sport, opvang of school. Weet dat je hier zeker niet alleen voor staat, heel veel andere opvoeders voelen hetzelfde.
Lees meer
Corona richtlijnen Icare.jpg
Aangepaste maatregelen ivm Coronavirus Alleen nog vaccinaties of als na telefonisch contact blijkt dat u tóch naar het CJG moet komen (op indicatie). Alle afspraken telefonisch!
Lees meer
dialog-148815_960_720.png
Tips om over het Coronavirus te praten met je kind met autisme Zit jou kind met autisme vol vragen en angsten over het Coronavirus? Pas deze tips toe en creëer weer rust en duidelijkheid.
Lees meer
voetbal.jpg
Blog: ASS en Ajax Mijn zoon Kick zit sinds dit schooljaar in groep 1 van het speciaal onderwijs. Vanwege zijn ASS en ontwikkelingsachterstand heeft hij baat bij veel structuur, kleine klassen en één op één begeleiding. Na een half jaar kreeg hij z’n eerste rapport mee. En wauw, wat was dat een mooi rapport. Hij gaat met sprongen vooruit. Voor mij een bevestiging dat we een goede schoolkeus hebben gemaakt.
Lees meer
moeder en baby.jpg
Kick off - Steunpunt alleenstaande moeders Op woensdag 11 maart is de kick off voor het steunpunt alleenstaande moeders. Voor moeders tussen de 16 en 27 jaar. Van harte welkom van 16:00-18:00 bij het Talenthouse aan de Johannitterlaan 10 in Harderwijk.
Lees meer
Klok
Actuele openingsmomenten CJG Harderwijk open inloop Binnenlopen tijdens onze open inloop kan van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-12:00uur aan de Wethouder Jansenlaan 200. Uiteraard kan je ook met ons bellen of een e-mail sturen. Zie hiervoor onze website bij contact.
Lees meer
help 1
Oudercursus: Help, mijn kind kan niet zonder Op dinsdag 24 maart 2020 starten er vanuit Tactus Noord-Veluwe weer een nieuwe editie van de oudercursus: Help, mijn kind kan niet zonder.
Lees meer
Boekstart_logo_diap_rgb-723x350.jpg
Boekstart - Baby's houden van boeken! Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten.
Lees meer
113  Zelfmoordpreventie
Blog: Zelfmoord onder jongeren Zelfmoord is al jaren de belangrijkste doodsoorzaak onder jongeren. Een zwaar onderwerp waarbij jongeren, maar ook hun ouders en professionals zich vaak ongemakkelijk en machteloos bij voelen. We vinden het moeilijk om hierover met jongeren in gesprek te gaan, omdat we de ingewikkelde processen die aan zelfmoordgedachten ten grondslag liggen, onvoldoende begrijpen. Professionals vragen zich dan, net als bij signalen van kindermishandeling, af of ze schade kunnen berokkenen wanneer ze ernaar vragen. En dus gebeurt het niet, of mist men de signalen (Augeo januari 2020).
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag