Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
bellenblaas bellenblaas

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

kind strand
RIVM activeert hitteplan: ‘wees extra alert op je kind’ De komende dagen wordt het extra warm en daarom activeert het RIVM het hitteplan in delen van Nederland. Het is belangrijk om goed op je kind te letten en voldoende te drinken. Welke maatregelen kun je nog meer treffen?
Lees meer
7dagenwaterhallenge
Blog: Een week lang water drinken! Uitdagingen ga ik niet snel uit de weg. Het houdt je scherp om af en toe uit je comfortzone te stappen, nieuwe ervaringen op te doen en te leren. Zo kwam een aantal weken geleden de #7dagenwaterchallenge van GA! Harderwijk op mijn pad.
Lees meer
BrugHarderwijk
Open inloop CJG Harderwijk donderdag 27 juni vervalt! In verband met een teamdag zal er donderdag 27 juni geen open inloop zijn bij het CJG Harderwijk.
Lees meer
Onweer
Stormachtige nachten Was je afgelopen nachten ook wakker toen de voorjaarsstormen met onweer over Nederland raasden? Jij en je baby zijn ’s nachts vaker wakker dan de gemiddelde Nederlander. Behalve wanneer er een storm over het land raast. Dan is iedereen wel even wakker geweest door het lawaai van het onweer. Daar wordt over gesproken, dat vindt iedereen normaal.
Lees meer
Scheiding kind
Blog: Hou van mij... Blog: Hou van mij.....
Lees meer
banner baby voetjes.jpg
Op vrijdag 28 juni vervalt het inloopspreekuur van het consultatiebureau Op vrijdag 28 juni vervalt het inloopspreekuur van het consultatiebureau
Lees meer
paraplus
Lezing over autisme op 27 juni Donderdagavond 27 juni zal Colette de Bruin een gratis lezing "Aanpak bij autisme" verzorgen. Geef je hier op..!
Lees meer
7dagenwaterchallenge
#7dagenwaterchallenge 17 t/m 23 juni 2019 In de week van 17 t/m 23 juni daagt GA! Harderwijk alle Harderwijkers uit om mee te doen! Lees hier meer..
Lees meer
Boeken
De eindexamens zijn begonnen! Het CJG Harderwijk wenst alle jongeren die eindexamen gaan doen heel veel succes! Hier ook nog tips om je extra goed voor te bereiden..!
Lees meer
Brein
Vlog over ADHD en druk gedrag In deze leuke vlog zien we jongere Jaap die tips en trucs geeft hoe je rustig kan worden op school en je energie kwijt kan!
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag