Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Nieuws


Nieuws

Zonneschijn
Ervaringsverhaal van een moeder Hier lees je een moedig ervaringsverhaal van een bezorgde moeder die het CJG inschakelt voor ondersteuning. Lees het verhaal hier..!
Lees meer
Week van de Opvoeding prijswinnaars 2018
Prijswinnaars Week van de Opvoeding 2018 winactie zijn bekend De prijswinnaars van de CJG kleurplaat- en woordzoekerwedstrijd tijdens de Week van de Opvoeding zijn bekend! Lees hier meer..
Lees meer
Week van de Pleegzorg 2018
Week van de Pleegzorg 2018: Supergewone mensen gezocht! Is pleegouder worden wellicht wel iets voor jou? Pleegzorg Nederland vraagt hier aandacht voor tijdens de Week van de Pleegzorg (31 oktober t/m 7 november). Lees hier meer!
Lees meer
Flyers
Groepswerk aanbod CJG Harderwijk = vernieuwd! Het groepswerk aanbod van het CJG Harderwijk is vernieuwd! Ook zijn er flyers met informatie ontwikkeld over ons cursus- en trainingsaanbod voor ouders, jongeren en kinderen. Alle flyers liggen in de grote wachtruimte klaar!
Lees meer
mamacafe
Oproep voor vrijwilligers Mama-Café Harderwijk Het Mama-Café Harderwijk is op zoek naar vrijwilligers! Lees hier meer..
Lees meer
Stoptober
Stoptober: 28 dagen stoppen met roken in oktober! De landelijke 28 dagen stoppen met roken challenge in oktober gaat weer van start onder de noemer van Stoptober!
Lees meer
Q4C
24-09: Jongeren presenteren over de CJG jeugdhulp (Q4C) Maandagavond 24 september is het zover! Dan zullen 7 getrainde Harderwijkse jongeren hun bevindingen presenteren over de uitkomsten van alle interviews die ze met andere jongeren hebben gedaan over de CJG jeugdhulp (Q4C traject / Quality for Children).
Lees meer
Opbergen
Blog september // Minder speelgoed zorgt voor meer speelplezier! Veel ouders lopen tegen de hoeveelheid speelgoed aan. Waar doe je goed aan? De oplossing zit niet in de aanschaf van extra kasten..
Lees meer
Drinkwater
Meer water en minder limo: 5 tips hoe je kinderen beter water kunt leren drinken We weten eigenlijk allemaal wel dat het beter is om je kinderen niet de hele dag pakjes of bekers sap, limo en zuiveldrank te geven maar water te laten drinken. Vooral omdat ze daardoor veel te veel suiker binnen krijgen. Wist je bijvoorbeeld dat er gemiddeld in 1 pakje sap 5 suikerklontjes zitten?
Lees meer
banner kind bellenblaas.jpg
Met je kind de zomer door Het einde van school nadert en vaak ben je als ouder die laatste weken druk met schoolreisjes, rapportgesprekken, juffendag of de wandelvierdaagse.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag