Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Nieuws


Nieuws

Uniek Sporten
Uniek Sporten: voor (jonge) sporters met een beperking! Uniek Sporten: aanbod voor (jonge) sporters met een beperking, ook in de gemeente Harderwijk!
Lees meer
jongere_liggend_aan_water.jpg
Meedenken over preventie! Hoe kan het nóg beter? Op welke wijze kunnen wij volgens jou werken aan preventie? Op welke wijze kunnen we dat doen in onze samenwerking met: ouders en jongeren, hun buren en familie, professionals waar we mee samenwerken in bijvoorbeeld het onderwijs en de wmo, gemeenten en andere organisaties in de jeugdzorg.
Lees meer
sterren
Blog december: Help, het is bijna (Kerst)vakantie Er staat weer een nieuwe blog klaar!
Lees meer
ikpas
IkPas actie: 30 of 40 dagen geen alcohol. Doe je mee?! Ben je ook benieuwd wat 30 of 40 dagen zonder alcohol met je doet? Doe dan mee met de IkPas actie! Lees hier meer..
Lees meer
Zonneschijn
Ervaringsverhaal van een moeder Hier lees je een moedig ervaringsverhaal van een bezorgde moeder die het CJG inschakelt voor ondersteuning. Lees het verhaal hier..!
Lees meer
Flyers
Groepswerk aanbod CJG Harderwijk = vernieuwd! Het groepswerk aanbod van het CJG Harderwijk is vernieuwd! Ook zijn er flyers met informatie ontwikkeld over ons cursus- en trainingsaanbod voor ouders, jongeren en kinderen. Alle flyers liggen in de grote wachtruimte klaar!
Lees meer
Opbergen
Blog september // Minder speelgoed zorgt voor meer speelplezier! Veel ouders lopen tegen de hoeveelheid speelgoed aan. Waar doe je goed aan? De oplossing zit niet in de aanschaf van extra kasten..
Lees meer
Drinkwater
Meer water en minder limo: 5 tips hoe je kinderen beter water kunt leren drinken We weten eigenlijk allemaal wel dat het beter is om je kinderen niet de hele dag pakjes of bekers sap, limo en zuiveldrank te geven maar water te laten drinken. Vooral omdat ze daardoor veel te veel suiker binnen krijgen. Wist je bijvoorbeeld dat er gemiddeld in 1 pakje sap 5 suikerklontjes zitten?
Lees meer
jongen_met_vader_bij_ontbijt
Resultaten kindermonitor Afgelopen najaar is de Kindermonitor uitgevoerd: Hét onderzoek naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Bijna 12.000 ouders vulden de vragenlijst in! We stelden de ouders vragen over onderwerpen als voeding, bewegen, slaap, pesten en weerbaarheid. Ook gaven ouders aan hoe zij de opvoeding ervaren en waar zij graag steun bij zouden willen hebben.
Lees meer
moveit2018
Move (F)it 2018 Samen sporten, spelen en werken aan een gezocht gewicht.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag