Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

puber_jongens_met_telefoon
Steun aan ouders van jongeren in coronatijd Opvoeden van pubers blijft lastig voor ouders en dat is in deze coronatijd helemaal een uitdaging. Hoe ga je daar als ouder mee om?
Lees meer
Voorlezen 1.webp
Nationale voorleesdagen - 20 januari t/m 30 januari De Nationale Voorleesdagen staan weer voor de deur. Van 20 januari t/m 30 januari schenken we door middel van digitale activiteiten nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters. Dit jaar staat het prentenboek van het jaar ‘Coco kan het!’ geschreven door Loes Riphagen centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen. Luister je mee?
Lees meer
laptop
Tieners motiveren voor thuisonderwijs Hoe krijg en houd je tieners gemotiveerd voor onderwijs op afstand, vooral wanneer je ook zelf thuis weer aan het werk gaat? Hier lees je verschillende tips (bron nji).
Lees meer
samen spelen2.jpg
Blog: Samen spelen Tijdens het schrijven van dit blog, moest ik denken aan het liedje wat ik vroeger leerde op school: ook al zijn we nog maar klein, samen spelen is pas fijn. We weten allemaal hoe belangrijk het is voor kinderen om (samen) te spelen. Spel heeft een belangrijke plek in de ontwikkeling van een kind. Al spelende wordt de wereld ontdekt.
Lees meer
foto blog Harderwijk.jpg
Blog: Wie het weet mag het zeggen September 2020 stond voor deur. Gelukkig bleef het zonnetje nog even flink schijnen, maar de vakantie (in eigen land) was toch echt voorbij. De eerste schooldag diende zich aan....
Lees meer
gezin in gesprek
Blog: 'Door de handreikingen van de oudercursus is de maaltijd weer een gezellig en leuk gezinsmoment' Mijn naam is Jose (31) en ik ben getrouwd met Gert (32). Samen hebben we twee jongens van 5 en 3 jaar. We genieten van onze jongens, maar ze zuigen ons ook leeg qua energie. De hele dag "politieagentje" spelen, ik had me een leven met kinderen toch anders voorgesteld. Onze jongens zijn energiek, temperamentvol en met een simpel antwoord nemen ze geen genoegen. S' avonds waren we blij als ze op bed lagen.
Lees meer
mim.jpg
Moeders informeren moeders: Ervaren moeders gezocht! Vind jij het leuk om andere moeders te laten genieten van het moeder zijn? Meld je aan als vrijwilliger bij Moeders Informeren Moeders (MIM).
Lees meer
Stichting twinkel.png
Stichting Twinkel: van en voor ouders met kinderen met een (meervoudige) beperking Stichting Twinkel is een nieuwe vereniging van en voor ouders met kinderen met een (meervoudige) beperking. Ze organiseren verschillende activiteiten in Harderwijk/ Ermelo. Twinkel nodigt je graag uit voor de volgende activiteiten.
Lees meer
welkom
Nieuw in Harderwijk: Pleegouder Café Ontmoet andere pleegouders en deel je ervaringen tijdens de drie bijeenkomsten die georganiseerd worden.
Lees meer
verkoudheid
Je kind laten testen op corona. Hoe werkt het? (Bron: NJI) Hoe ga je om met de gevolgen van het coronavirus? Het NJI heeft informatie over het testen en hoe je kind hierop voor te kunnen bereiden.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag