Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
bellenblaas bellenblaas

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

Voetballen
Lezing Peter Gray 21 september zal evolutionair ontwikkelingspsycholoog en emeritus hoogleraar Peter Gray een lezing geven over vrije ontwikkeling en spelen..
Lees meer
vacature
Vacature! Jeugd- en Gezinswerker locatie Harderwijk Ben jij die enthousiaste en energieke Jeugd- en Gezinswerker die we zoeken bij het CJG Harderwijk? Reageer dan nu!
Lees meer
Mini Huttenfeest 2019
Mini-Huttenfeest Op woensdag 28 augustus vindt het Mini-Huttenfeest weer plaats voor de kleinste bouwers (2 t/m 5 jaar) en hun ouders! Lees hier meer over het programma en de deelnemende organisaties..
Lees meer
Voorlezen
VoorleesExpress Harderwijk zoekt voorlezers! De VoorleesExpress helpt autochtone en allochtone gezinnen om de taalontwikkeling van hun kinderen (van twee tot en met acht jaar) te stimuleren. Een vrijwilliger komt...
Lees meer
strand
Blog: Hoe overleef ik de zomervakantie? In deze blog wat tips en ideeën voor de zomervakantie
Lees meer
Kinderen
Jeugddossier Noord-Veluwe Vanaf 9 september is er een nieuw Jeugddossier voor alle kinderen op de Noord-Veluwe.
Lees meer
Ventilator
Tropennachten! Tropennachten zijn nachten waarbij de temperatuur boven de 20 graden blijft. Maar hoe kan je dan toch goed in slaap vallen? Bekijk hier een filmpje!
Lees meer
Flyer Nu Jij 2019.jpg
Oudertraining 'Nu JIJ' Het vinden van balans tussen zorg en eigen leven! Tijdens deze training ga je aan het werk met herstel van je eigen leven in relatie tot de zorg om je kind.
Lees meer
Waterval
Blog: De Supermarktsoap Sinds ik kinderen heb is een bezoekje aan de supermarkt een hele uitdaging. Waar ik vroeger binnen vijf of hooguit tien minuten weer bij de kassa stond met een kar vol boodschappen voor de hele week, trek ik er nu rustig een half uur voor uit..
Lees meer
strand
Zomer! De zomervakantie komt er weer aan. Ga je op vakantie met (kleine) kinderen? Het is soms best lastig om te bepalen wat je allemaal moet meenemen. Lees hier tips voor vertrek of leuke activiteiten die je bijvoorbeeld samen met je peuter kunt ondernemen. Als de zon schijnt is het heerlijk om meer tijd buiten door te brengen. Zorg wel dat je jezelf en je kind goed beschermt.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag