Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

VakantieBieb.png
Vakantiebieb 2020: Een zomer vol verhalen Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In de app kun je deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.
Lees meer
Interview.jpg
Jongeren gezocht als interviewers! Ben jij 12 jaar of ouder en lijkt het je leuk om jongeren te interviewen over wat ‘goede jeugdhulp’ is?
Lees meer
cjg oldebroek .jpg
Jongeren gezocht voor een interview! Ben jij 12 jaar of ouder en heb je een mening over wat ‘goede jeugdhulp’ is en wil jij je laten horen?
Lees meer
IMG_8495.jpg
Blog: Ons leven in Coronatijd En toen was het ineens zover. De lockdown in Nederland. Scholen werden gesloten en we werden gesommeerd thuis te werken. Dat was even schrikken zeg! Maar al snel kwam het relativeringsvermogen: als we maar gezond blijven dan redden we het wel samen.
Lees meer
Baby's
Wijziging inloopspreekuur consultatiebureau per 1 juli 2020 Per 1 juli 2020 zal het inloopspreekuur van het consultatiebureau verplaatst worden van de vrijdagmiddag naar de vrijdagochtend.
Lees meer
Foto blogg pregnant_ (002).jpg
Prenatale zorg: Extra steun tijdens de zwangerschap Wanneer een moeder in verwachting is van haar eerste kind dan veranderd er veel in haar leven. Voor sommige vrouwen is het dan ook fijn als ze behalve met de verloskundige ook met iemand anders kunnen praten over de zwangerschap. Bijvoorbeeld omdat er thuis problemen zijn of als ze te weinig steun voelen van anderen tijdens de zwangerschap.
Lees meer
verkoudheid
Update: coronavirus en jouw afspraak bij het CJG Vanwege het coronavirus is onze dienstverlening anders dan je van ons gewend bent. De coronamaatregelen worden iets soepeler, maar het is overduidelijk dat we nog wel even te maken houden met de 1,5 meter-samenleving. Alleen zo krijgen we het coronavirus onder controle. Icare JGZ blijft daarom de komende tijd werken volgens een aangepaste werkwijze. We hebben aanvullend daarop een paar kleine wijzigingen doorgevoerd. Onderstaand lees je wat dit voor jou en je kind betekent.
Lees meer
kids-girl-pencil-drawing-159823.jpg
Update groepstrainingen CJG Harderwijk Vanwege het coronavirus zijn alle trainingen vanuit het CJG Harderwijk in de afgelopen weken niet doorgegaan. De meeste trainingen en groepen zullen in het najaar weer worden opgestart.
Lees meer
kinderen.jpg
Talk 'n Joy week 2020 Tactus organiseert van 25 juli tot en met 31 juli een Talk 'n Joy week voor jongens en meiden van 8 tot 18 jaar waarvan de vader en/of moeder een verslavingsprobleem heeft (gehad).
Lees meer
buiten spelen 1.jpg
Staycation 2020: tips en activiteiten! Wat kun je allemaal doen - alleen of met elkaar - wanneer je in de vakantie thuis bent. Lees hier onder andere tips voor vaders en moeders maar ook leuke binnen- en buitenactiviteiten die je kunt gaan doen.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag