bellenblaas bellenblaas

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

Janine Benjamins.jpg
Janine Benjamins wint Flora van Laar-prijs 2021 Op 19 november is tijdens de AJN-dag van AJN Jeugdartsen Nederland bekendgemaakt dat Janine Benjamins de Flora van Laar-prijs heeft gewonnen. De Flora van Laar-prijs wordt tweejaarlijkse uitgereikt om talent en vernieuwend onderzoek op het gebied van de Jeugdgezondheidszorg te stimuleren.
Lees meer
chat laptop.png
CJG’s Noord-Veluwe vanaf 22 november ook anoniem bereikbaar via livechat! Ook buiten kantoortijden zijn wij nu bereikbaar via de live chat. Anoniem kunnen hier alle vragen beantwoorden over opvoeden en opgroeien.
Lees meer
Week tegen de kindermishandeling.png
De week tegen kindermishandeling 15 t/m 21 november is het de Week tegen Kindermishandeling. Open je ogen en oren voor kindermishandeling!
Lees meer
corona-5086496_960_720.jpg
Coronavirus en jouw afspraak bij het CJG: update 04-11-2021 Het kabinet heeft deze week extra maatregelen aangekondigd, gezien de oplopende coronabesmettingen van de afgelopen periode. Dit heeft verder geen gevolgen voor de werkwijze van het CJG, met uitzondering van het gebruik van mondkapjes. In lijn met de landelijke maatregelen verzoeken we je vanaf maandag 9 november een mondkapje te dragen als je ons bezoekt. Onderstaand vind je alle verdere informatie over onze werkwijze rondom corona.
Lees meer
JCArenA (002).jpg
Blog | Het perfecte gezinsuitje Blog van Angenieta, moeder van 3 zoons (8, 6 en 5). Haar middelste zoon heeft ASS en een ontwikkelingsachterstand. Zij schrijft over de impact die dit heeft op hun leven. De mooie en bijzondere momenten die ze meemaken, in het dagelijkse leven, deelt ze graag met ons in deze blog.
Lees meer
12+.jpg
Oudercursus | Positief Opvoeden 12- Dinsdagavond 16 november start de oudercursus ‘Positief opvoeden 12-’ De cursus Positief Opvoeden is voor alle ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Lees meer
zebrapad.jpg
Ben jij LHBTI+? Village people jongeren café voor jongeren tussen de 10-18 jaar
Lees meer
moitor .jpg
De Kindermonitor is gestart! Dit najaar voert de GGD in samenwerking met Yunio, Icare JGZ, Vérian en het CJG Apeldoorn een groot onderzoek uit naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar.
Lees meer
logo villa Pinedo
Nieuwtje van Villa Pinedo Vandaag zal Villa Pinedo een nieuwtje aankondigen. Deze kun je hieronder ook lezen. Voor meer informatie check de site van Villa Pinedo!!
Lees meer
dagvandescheiding.jpg
Dag van de scheiding 2021 Vandaag, 10 september, is het de dag van de scheiding.
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 904 of neem online contact op