Ik heb een vraag
Adresgegevens
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG Harderwijk
0341 - 799 904 Contact Ik heb een vraag
bellenblaas bellenblaas

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen! Bekijk onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

Nieuws

voorstelling kijk niet weg
Danstheater in de Week tegen Kindermishandeling op 20 november In de Week tegen Kindermishandeling (18 t/m 24 november 2019) organiseren de gemeenten Harderwijk, Ermelo en de beide CJG’s, in samenwerking met Beyond Words Productions, de theatervoorstelling; Kijk niet weg!
Lees meer
Kind tablet
Peuters en mediagebruik Je peuter doet het liefst alles samen met jou. Doordat je kind zich dan veilig voelt, kan het volop leren. Ook als je media gebruikt, is het belangrijk voor je peuter om dat samen te doen. Je kind geniet en leert er dan het meest van.
Lees meer
banner tienerjongen telefoon.jpg
Week tegen pesten- weetjes Week tegen pesten- weetjes
Lees meer
Villa Pinedo
Kr8kidzz ervaring Emma heeft Kr8kidzz gevolgd, werd gepest en heeft binnen de training geleerd om hier handen en voeten aan te geven.
Lees meer
Interview
Gezocht: ouders die willen bijdragen onze jeugdhulp te verbeteren! Wil jij invloed uitoefenen en de jeugdhulp van het CJG Harderwijk voor kinderen & gezinnen helpen verbeteren?!
Lees meer
Kinderen
Jeugddossier Noord-Veluwe Vanaf 9 september is er een nieuw Jeugddossier voor alle kinderen op de Noord-Veluwe.
Lees meer
villaP
Interactieve avond over scheiding; Jongeren aan het woord! Het CJG en Villa Pinedo organiseren woensdag 18 september een interactieve avond voor gescheiden ouders met..
Lees meer
TripleP
Nog plek voor de oudercursus Positief Opvoeden 12- (start 2 oktober) Er is nog plek voor de oudercursus Positief Opvoeden 12- De cursus start 2 oktober, dus meld je aan! Lees hier meer..
Lees meer
kr8kidzz.jpg
Blog september 2019// Weerbaarheid Meer zelfvertrouwen, steviger in je schoenen staan, en beter je grenzen aangeven. Dat leren kinderen op een weerbaarheidstraining of sociale vaardigheidstraining. Maar ouders kunnen zelf ook een hoop doen: complimenteer je kind om zijn gedrag en niet om zijn persoon.
Lees meer
Ijsje
Blog: Van opa mag het wel…. Er kan wrijving ontstaan tussen ouders en grootouders als het aankomt op de opvoeding. Maar met een paar praktische adviezen zijn de meeste problemen heel goed te voorkomen.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 904 of stel hier je vraag