Proclaimer

Dit is een website van het Centrum voor Jeugd en Gezin in de gemeente Harderwijk. Het CJG is samen met Stichting Opvoeden.nl verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Ons doel is dat alles klopt en volledig is. Toch kan er ergens een fout staan. Of kan de site niet (goed) werken. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen hiervan.

Wat je op onze website leest

Deze website is vooral bedoeld voor (aanstaande) ouders en opvoeders. Ook jongeren vinden hier informatie. Het CJG mag de informatie van opvoeden.nl op deze website publiceren. Stichting Opvoeden.nl werkt voortdurend aan het actueel houden van de informatie. Samen met wetenschappers, professionals uit de praktijk en ouders, jongeren en kinderen zelf. Deze inhoud wordt door Stichting Opvoeden.nl getoetst en voldoet aan criteria met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Het CJG mag deze informatie daarom niet wijzigen. Ook publiceren wij informatie van andere (vrijwilligers)organisaties op onze website.

Informatie gebruiken

Je mag alles wat je op deze website leest voor jezelf gebruiken. Wil je de informatie voor iets anders gebruiken? Bel ons op 0341 - 799 904 of stuur ons een mail. De informatie van Stichting Opvoeden.nl (te herkennen aan ‘betrouwbare bron’) mag je niet zonder toestemming van de stichting gebruiken, vermenigvuldigen of delen. Neem contact op met Stichting Opvoeden.nl als je hier vragen over hebt. 

Klopt er iets niet?

Ben je het niet eens met wat je leest? Werkt er een link niet, of mis je belangrijke informatie? Laat het ons weten. Bel 0341 - 799 904 of stuur ons een mail. Heb je opmerkingen of vragen over inhoud van Stichting Opvoeden.nl? Geef dat dan door aan helpdesk@stichtingopvoeden.nl. Bij informatie van Stichting Opvoeden.nl staat altijd ‘betrouwbare bron’.

Als je deze website bezoekt

Wij houden gegevens bij over het bezoek op deze site. Maar we kunnen niet zien wie je bent als je deze site bezoekt. Wij benaderen je dan ook niet voor marketingacties of aanbiedingen.

Zo gaan we met jouw gegevens om

Privacy is belangrijk. Voor jou én voor ons. Je kunt erop rekenen dat alle informatie die je aan het CJG geeft en op deze website invult, vertrouwelijk wordt behandeld. We doen er alles aan om je privé-gegevens ook echt privé te houden. Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht en moeten zich houden aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit betekent dat wij gegevens over jou niet aan anderen (mogen) geven. Ook niet aan je partner, kinderen of huisarts. Wij mogen dit alleen doen als je ons daar toestemming voor gaf. Je kan ons altijd vragen hoe wij met je gegevens omgaan.

Soms moeten we je gegevens wel delen

Het CJG houdt zich aan wetten die ons verplichten om als professionals actie te ondernemen wanneer wij op de hoogte zijn van huiselijk geweld en andere mogelijke bedreigingen voor de ontwikkeling van kinderen. Dan zijn wij verplicht om informatie te delen met derden. Soms ook zonder jouw toestemming.

Als je het contactformulier invult of ons een mail stuurt

Via het contactformulier of mail kun je vragen stellen aan medewerkers van het CJG. Je mag erop rekenen dat we dit goed afhandelen. Toch kan er iets fout gaan bij elektronische berichten. Het CJG is niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van die fout.

Informatie van anderen

Op onze website staat ook informatie van anderen. Zij zijn er zelf verantwoordelijk voor dat deze gegevens juist zijn. Klopt er iets niet? Laat het ons weten. Dan zorgen wij ervoor dat het wordt aangepast. 

Als wij naar andere sites verwijzen

Verwijzen wij op onze website naar andere sites? Dan kan het zijn dat hier andere privacyvoorwaarden gelden. Laat het ons weten als je twijfelt aan de kwaliteit van die site(s). Dan kunnen we overwegen die link te verwijderen.

Wij kunnen deze proclaimer aanpassen

Als er iets verandert in onze dienstverlening of in de wet, dan kunnen wij deze proclaimer aanpassen. Kijk daarom af en toe of er iets veranderd is. Deze proclaimer is het laatst aangepast op 14-04-2017.