peuter_bij_speelgoedkist peuter_bij_speelgoedkist

Wat we doen

We zijn er voor jou als je vragen hebt over het opvoeden, opgroeien of de ontwikkeling van je kind. Vanaf de kinderwens totdat je kind volwassen is.

In de buurt

Gezond en veilig opgroeien is belangrijk voor ieder kind. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Harderwijk ondersteunt gezinnen daarbij. Bijvoorbeeld door te kijken of kinderen goed groeien en door te vaccineren. We geven ook informatie en advies als je dat wilt. Je neemt makkelijk contact op met het CJG Harderwijk om grote of kleine vragen te bespreken. Daar hoef je niet voor te betalen en je hebt ook geen verwijzing nodig.


Wij helpen je op weg

Op onze website vind je veel nuttige en actuele informatie. Daarnaast zijn we online te volgen op Facebook en Twitter. Je kan informatie vinden over bijvoorbeeld zwangerschap, de eerste tandjes, voeding, zakgeld, jeugdpuistjes, faalangst, pesten en opvoeden. Je vindt tevens informatie over hoe het in je gezin verder moet na een (echt)scheiding. We geven ook trainingen en cursussen speciaal voor jou en/of je kind.


Opvoeden en opgroeien doen we samen

Vaak kun je met wat handige tips al heel goed zelf aan de slag. Lukt dat niet voldoende en/of niet alleen? Dan helpen wij je graag om een plan te maken dat draait om jouw gezin. Een plan waar iedereen aan bijdraagt die jouw gezin verder kan helpen. Denk aan familie, vrienden, buren, kerk, school of vrijwilligers. Of we zoeken samen naar andere passende hulp en ondersteuning. De regie blijft hierbij in handen van ouders.


Wie zijn wij

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar je met vragen over opvoeden, opgroeien en de ontwikkeling van je kind terecht kunt. Vanaf de kinderwens totdat je kind volwassen is. We geven advies en hulp op maat. Hoe klein of ingewikkeld je vraag ook is, we vinden geen enkele vraag raar. Je kunt ons bellen, mailen, op de website je vraag stellen of zonder afspraak tijdens werkdagen in de ochtend even bij ons binnenlopen. Meer informatie over de diverse spreekuren vind je op onze website.

Heb je een vraag?

Bel 0341-799904. Of loop gewoon even bij ons binnen. Bij contact zie je wanneer we er zijn. Een mail sturen kan altijd. Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.


Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 904 of neem online contact op