Sociaal vaardiger met Kr8kidzz voor groep 6,7 en 8

LET OP! Momenteel wordt de cursus Kr8kidzz niet aangeboden voor kinderen uit groep 3,4 en 5. We zijn op zoek naar een nieuwe training die meer passend is voor deze tijd en doelgroep.

Tot die tijd willen we je vragen om zeker contact met ons te leggen als er een vraag is over je kind. Door samen naar deze vraag te kijken kunnen we op zoek gaan naar een ander antwoord.

Voor sommige kinderen gaat het omgaan met andere kinderen niet vanzelf. Met de Kr8kidzz training werken kinderen intensief aan sociale vaardigheden, weerbaarheid en het versterken van zelfvertrouwen. 

Voor wie

Voor alle kinderen van de basisschool die beter voor zichzelf willen opkomen. Kinderen uit groep 6, 7, 8 zitten bij elkaar in groepen van 8 tot 10 kinderen. 

Dit leer je

Met rollenspellen en oefeningen werken we in 6 bijeenkomsten van 1.5 uur met elkaar aan:

  • Jezelf presenteren: dit ben ik!
  • Omgaan met boosheid en frustraties
  • Pesten
  • Weerbaarheid
  • Zelfvertrouwen en eigen kracht
  • Afscheid nemen en zelf verder gaan

Na elke sessie informeren we de ouder(s) en de school over hoe het ging. Dat doen we het liefst per mail. Soms vragen we om dingen thuis met je kind te oefenen. En vragen we je voor een volgende bijeenkomst aan de cursusleider te mailen wat je als ouder thuis ervaart. Door zo samen te werken kan je kind met alles wat het leert thuis, op school en op de training aan de slag. Na de training hebben we een eindgesprek. Dan praten we over de resultaten en geven we wanneer nodig meer tips mee. De resultaten geven we ook aan school door. 

Waar en wanneer

De Kr8kidzz training is na schooltijd. Ieder schooljaar start er een groep in het najaar en het voorjaar, onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. De precieze locatie is afhankelijk van de woonplaats van de aangemelde kinderen.


Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Aanmelden/meer informatie

Wil je meer informatie of wil je jezelf of je kind opgeven dan kun je mailen naar info@cjgharderwijk.nl

Je kunt ook op werkdagen tussen 09:00 uur en 12:00 uur bellen naar het CJG via 0341 799 904 .
We streven er naar binnen een week op je mail te reageren.